Wij zijn aangesloten bij FIFe Mundikat en we fokken volgens de ragdollstandaard van FIFe.

We fokken enkel met Ragdolls met stamboom en uiteraard krijgen ook alle kittens een stamboom mee.

Wij vinden gezondheid heel erg belangrijk en daarom worden onze Ragdolls zowel door middel van DNA als door middel van een ECHO getest op HCM en PKD / CIN. Daarnaast worden onze katten gestest op FIV / FeLV.

Alle testresultaten zijn in te zien. We fokken enkel met onze ragdolls als zij volledig gezond zijn bevonden.

Naast gezondheid vinden we karakter belangrijk.  Ragdolls hebben een heel lief, zachtaardig en stabiel karakter. We vinden het heel belangrijk, dat Ragdolls dit karakter behouden. We fokken daarom alleen met poezen en katers, die hieraan voldoen, zodat zij dit lieve karakter ook aan de kittens kunnen doorgeven.

We zijn heel streng als het gaat om gezondheid en karakter; we willen het ras verbeteren / behouden en niet enkel vermeerderen.

Onze Ragdolls zijn onze huisdieren en deel van ons gezin. We houden ontzettend veel van ze en het welzijn van onze diertjes staat altijd voorop. Ze lopen dan ook vrij los in huis en in onze afgezette tuin. Af en toe mogen we een nestje kittens verwelkomen. We genieten hier enorm van en steken ontzettend veel tijd en liefde in de socialisatie van de kittens.

 

We fokken Ragdolls in de kleuren seal en blue, in de variateiten bicolour (high mitted) en mitted. We fokken enkel met pointed Ragdolls met blauwe ogen.