Plannen voor 2022

We hebben momenteel kittens - deze zijn waarschijnlijk allemaal al besproken.

We verwachten half juni kittens van Colonia. Ze is gedekt door Rico - Methodius Ric. Rico is een heel lieve, zachtaardige kater. Hij is groot en fors en heeft -net als Colonia- prachtige donkerblauwe ogen.

We verwachten zowel seal als blue bicolor kittens uit deze combinatie. Voor meer informatie en om je eventueel op de interesse lijst te laten plaatsen; stuur me gerust een berichtje. 

Informatie over ons kittenbeleid en de prijs kun je hier vinden.

Informatie

We zijn erg kieskeurig als het gaat om waar onze kittens terecht komen, ze groeien hier met veel liefde op en we steken veel tijd in de socialisatie. We willen daarom -natuurlijk- het allerbeste voor ze. Het zou daarom leuk zijn als je me wat meer over jezelf vertelt als je mailt voor meer informatie.

Als de kittens vijf weken zijn, mogen ze bezoek ontvangen.. en mag er met ze geknuffeld worden, dat maakt het lange wachten vaak al wat "draaglijker". En voor onze kittens is het fijn om hun nieuwe familie alvast wat beter te leren kennen. 

We vragen geen aanbetaling, niet om op de wachtlijst geplaatst te kunnen worden, maar ook niet als de kittens er zijn. Dit doen we bewust: we willen, dat onze kitten kopers hun kitten komen ophalen, omdat ze hem/haar heel graag aan hun gezin toevoegen.. niet omdat ze bang zijn de aanbetaling anders kwijt te zijn.

Je kan altijd mailen voor meer informatie en om je eventueel op de wachtlijst te laten plaatsen.

Op de pagina kitten informatie kun je meer informatie vinden over ons kittenbeleid en onze kittenprijs.