Gepland

Plannen voor 2022

Het volgende nestje dat we verwachten is van Amora. Zij is gedekt door Gandalf en we verwachten seal mitted en seal bicolors kittens. Ze is bevallen van drie meisjes. Een seal mitted en twee seal bicolor. 

Pandora was gedekt door Fabio, maar helaas niet drachtig. De volgende keer dat ze weer krols wordt, wordt ze weer gedekt door Rosevalleyrags Fabio. Haar kittens zullen seal zijn (bicolor of mitted), met een kans op lynx. Klik hier voor hun stamboom.

Heb je interesse in een kitten van ons? Stuur me dan gerust een berichtje. 

Informatie over ons kittenbeleid en onze kitten prijs kun je hier vinden.

                                                              

Informatie

We zijn erg kieskeurig als het gaat om waar onze kittens terecht komen, ze groeien hier met veel liefde op en we steken veel tijd in de socialisatie. We willen daarom -natuurlijk- het allerbeste voor ze. Het zou daarom leuk zijn als je me wat meer over jezelf vertelt als je mailt voor meer informatie.

Als de kittens vijf / zes weken zijn, mogen ze bezoek ontvangen.. en mag er met ze geknuffeld worden, dat maakt het lange wachten vaak al wat "draaglijker". En voor onze kittens is het fijn om hun nieuwe familie alvast wat beter te leren kennen. 

Je kan altijd mailen voor meer informatie en om je eventueel op de wachtlijst te laten plaatsen.