Planning

Plannen voor 2023

Ons volgende nestje is, hopelijk, van Nora. Ze is gedekt door RosevalleyRags Fabio en we hopen haar kittens eind december te verwelkomen. Wij zijn al jaren verliefd op Fabio. Hij was pas een week of 8 jong, toen hij ons hart al wist te stelen.

Fabio is ontzettend lief, mooi fors gebouwd. Hij heeft een mooie, brede kop en aw, we zijn gewoon verliefd geworden op zijn leuke, lieve karakter.

We zijn Marianne (Cattery Rosevalleyrags) heel erg dankbaar, dat hij Nora mocht dekken. We zijn ook heel blij, dat Fabio -kieskeurig als hij is- Nora leuk vond en dat het gelukt is.

De kittens zullen seal of blue zijn, mitted, bicolor of colourpoint, met een kans op lynx (tabby). 

Klik hier voor de stamboom van de kittens.

En dan verwachten we misschien en hopelijk nog een nestje van Milou. Milou is gedekt door Dusty.

lieve Dusty... hij is een prachtige kater, hij heeft ogen om bij weg te dromen, is mooi en fors gebouwd en is zó lief. We kunnen niet wachten om (eindelijk) weer kittens te hebben van hem.. en we hopen natuurlijk op een heel mooi meisje om te houden.

Als de dekking gelukt is worden hun kittens begin februari geboren. Wij zijn alvast begonnen met duimen!

De kittens zullen seal of blue zijn, in mitted of in bicolor.

Klik hier voor de stamboom van de kittens.

Later dit jaar hopen we nog kittens te krijgen Isadora en Colonia. Isadora gaat waarschijnlijk naar Gandalf toe.

Door wie we Colonia willen laten dekken weten we nog niet. Het wordt waarschijnlijk Colonia's laatste nestje, dus daar willen we even goed over nadenken. 

 

Informatie

Heb je interesse in een kitten van ons? Stuur me dan gerust een berichtje. 

Informatie over ons kittenbeleid en onze kitten prijs kun je hier vinden.

We zijn erg kieskeurig als het gaat om waar onze kittens terecht komen, ze groeien hier met veel liefde op en we steken veel tijd in de socialisatie. We willen -natuurlijk- het allerbeste voor ze. Het zou daarom leuk zijn als je me wat meer over jezelf vertelt als je mailt voor meer informatie.

Als de kittens vijf / zes weken zijn, mogen ze bezoek ontvangen.. en mag er met ze geknuffeld worden, dat maakt het lange wachten vaak al wat "draaglijker". En voor onze kittens is het fijn om hun nieuwe familie alvast wat beter te leren kennen. 

Je kan altijd mailen voor meer informatie en om je eventueel op de wachtlijst te laten plaatsen.