Huidige nestje

Huidige nestje - Colonia

Colonia is 16 mei bevallen van twee gezonde kittens. Allebei de kittens zijn gereserveerd.. en hebben hun gouden mandje gevonden ❤️

Hieronder wat foto's van de twee mannen.

De kittens van Colonia zijn inmiddels alweer bijna negen weken. De tijd gaat zo snel. Het zijn twee heel lieve, ondeugende, sociale kittens. Aanstaande maandag krijgen ze hun eerste inenting.. en dan weten we ook zeker of het echt twee mannen zijn.

Momenteel hebben we geen kittens beschikbaar. Hierboven Lily en Isadora, twee meisjes uit ons vorige nestje.

Later dit jaar hopen we een nestje te verwelkomen van Colonia, Amora en Pandora. Wanneer dit precies zal zijn weten we nog niet, maar je kan altijd mailen voor meer informatie en om je eventueel op de wachtlijst te laten plaatsen.

Als de kittens vijf weken zijn, mogen ze bezoek ontvangen.. en mag er met ze geknuffeld worden, dat maakt het lange wachten vaak al wat "draaglijker". En voor onze kittens is het fijn om hun nieuwe familie alvast wat beter te leren kennen. Kijk voor meer informatie op de kitten informatie pagina 

We zijn erg kieskeurig als het gaat om waar onze kittens terecht komen, ze groeien hier met veel liefde op en we steken veel tijd in de socialisatie. We willen daarom -natuurlijk- het allerbeste voor ze. Het zou daarom leuk zijn als je me wat meer over jezelf vertelt als je mailt voor meer informatie.

We vragen geen aanbetaling, niet om op de wachtlijst geplaatst te kunnen worden, maar ook niet als de kittens er zijn. Dit doen we bewust: we willen, dat onze kitten kopers hun kitten komen ophalen, omdat ze hem/haar heel graag aan hun gezin toevoegen.. niet omdat ze bang zijn de aanbetaling anders kwijt te zijn.