Huidige nestje

Huidige nestje - Pandora

Pandora heeft 2 september vier kittens gekregen (drie bicolour en 1 mitted). Ze doet het super goed en is echt een geweldig moedertje. Ze is zo lief en zorgzaam.

 

Hieronder nog een foto van de kittens van ons vorige nestje. Zij zijn inmiddels allebei uitgevlogen. Voor meer informatie over onze kittens, stuur gerust een berichtje.

Onze Ragdolls zijn heel lieve, sociale katten.. een katten vriendje is echt belangrijk voor ze. We plaatsen ze daarom alleen bij mensen, die al een kat hebben, of die twee kittens willen verwelkomen (het tweede kitten hoeft natuurlijk niet per se een Ragdoll te zijn)

Later dit jaar hopen we een nestje te verwelkomen van Lily en Isadora. Wanneer dit precies zal zijn weten we nog niet, maar je kan altijd mailen voor meer informatie en om je eventueel op de wachtlijst te laten plaatsen.

Als de kittens vijf weken zijn, mogen ze bezoek ontvangen.. en mag er met ze geknuffeld worden, dat maakt het lange wachten vaak al wat "draaglijker". En voor onze kittens is het fijn om hun nieuwe familie alvast wat beter te leren kennen. Kijk voor meer informatie op de kitten informatie pagina 

We zijn erg kieskeurig als het gaat om waar onze kittens terecht komen, ze groeien hier met veel liefde op en we steken veel tijd in de socialisatie. We willen daarom -natuurlijk- het allerbeste voor ze. Het zou daarom leuk zijn als je me wat meer over jezelf vertelt als je mailt voor meer informatie.

We vragen geen aanbetaling, niet om op de wachtlijst geplaatst te kunnen worden, maar ook niet als de kittens er zijn. Dit doen we bewust: we willen, dat onze kitten kopers hun kitten komen ophalen, omdat ze hem/haar heel graag aan hun gezin toevoegen.. niet omdat ze bang zijn de aanbetaling anders kwijt te zijn.