Beschikbaar

Colonia is 13 juni bevallen van vijf kittens. Drie poesjes en twee katertjes. Een van de poesjes heeft het helaas niet gered, haar hebben we moeten laten gaan. De andere vier kleintjes groeien goed. Colonia is weer een super mama. De katertjes zijn al gereserveerd en de poesjes staan voorlopig onder evaluatie.

Hieronder een paar foto's van de kittens van Lily. Isadora en Amora. Ze zijn allemaal gereserveerd.

Amoralyn Falling For Merlie:

Merlie is een van Amora's poesjes. Ze is ontzettend lief, ze speelt en knuffelt graag en achtervolgt ons heel de dag. Merlie's zusje Falling for You blijft bij ons, Merlie is gereserveerd.

Amoralyn Happy Milou:

Dit meisje heet niet voor niks "Happy Milou". Zij is zo ontzettend lief, spint al als we maar naar haar kijken en zelfs bij de dierenarts kon ze niet stoppen met spinnen. Ze is vernoemd naar Happy, van Pandora's nestje, die nu Happy Milou heet en een gouden mandje heeft gevonden bij Cynthia. Zij is ook zó ontzettend lief, spint vrijwel altijd... dit meisje deed me heel erg aan haar denken.

Amoralyn Hello Little Fighter & Amoralyn Gandalf's Pride:

Links is Hello Little Fighter. Een van Lily's katertjes. Zijn geboorte ging heel stroef en ik was er niet zeker van of hij dat zou overleven. Dat deed hij wel en ook de weken daarna bleek hij een kleine vechter te zijn. Hij is ontzettend lief en ook erg ondeugend. Hij is voorlopig gereserveerd.

Amoralyn Gandalf's Pride:

Gandalf's Pride. Isadora's dochters. Ze is heel erg ondeugend, als er ergens kattenkwaad wordt uitgehaald is zijn er bij. Ze is ook ontzettend lief en komt graag knuffelen. Ze is heel mooi getekend.. maar omdat we haar beide ouders nog hebben, hebben we besloten haar te laten gaan. Ze verhuist samen met Merlie.

Amoralyn Falling For You:

En hier is Milou. Zij blijft in de familie en in ons fokprogramma. We hebben heel erg lang gewacht op een nestje van Amora. Ze is heel erg lastig te dekken, ze rolt op haar rug en zij. En toen ze uiteindelijk gedekt was, werd ze twee keer niet drachtig. We hadden de hoop bijna opgegeven.. tot het Gandalf wél lukte. En hoe! Twee prachtige katertjes en twee prachtige poesjes. Dit meisje moest natuurlijk blijven, ze is heel erg mooi gebouwd, heeft een brede kop en heel mooie donker blauwe ogen (net als haar beide ouders). Ze woont inmiddels al bij mijn ouders.

Amoralyn Fire It Up & Amoralyn Furrtastic Gentleman:

Links is Fire it Up. Amora's mitted katertje. Hij doet zijn naam eer aan.. hij is heel lief, maar ook ontzettend lomp. Hij is groot en heeft een erg mooi hoofd, goed geplaatste oren en erg mooie blauwe ogen. Hij blijft voorlopig bij ons.

Amoralyn Furrtastic Gentleman:

Furrtastic Gentleman.. Amora's andere katertje. Hij is net zo lief als zijn broertje.. maar dan net wat voorzichtiger en minder lomp. Als het om eten gaat verandert hij wel in een klein duiveltje.. niemand mag natuurlijk zijn eten stelen, dat is alleen van hem. En dat laat hij goed horen. Hij is gereserveerd.

Amoralyn Happy With You:

Happy with you, een van Lily's katertje. Hij is een kleine Gandalf. Hij gaat heel erg op hem lijken. Ook hij is ontzettend lief en knuffelig.

Amoralyn Handle With Care:

Handle with Care is een dochter van Lily. Ze heeft het ondeugende van Lily en het zachtaardige van Gandalf. Ze is heel ondeugend, probeert soms ons eten te stelen en vindt het heerlijk om te spelen met de rest... maar als ze klaar is met spelen, komt ze naar ons toe om naast ons of op schoot te slapen. Ze is gereserveerd.

Amoralyn Gracie Grace:

Lola is een van Isadora's poesjes. Ze is de kleinste van het stel, maar ook misschien wel de liefste. Ze is heel zachtaardig en heel knuffelig. Ze is gereserveerd en gaat samen met Holly bij Naomi wonen.

Amoralyn Holy Guacamoly:

Holy Guacamoly is een heel lief en grappig katertje. We kunnen zo om hem lachen. Hij is heel speels, maar ook ontzettend knuffelig. Hij ploft regelmatig naast ons op de bank en vindt het dan heel fijn om over zijn buikje geaaid te worden. Hij is gereserveerd.

Amoralyn Go Get Me:

Holly is een van Isadora's poesjes. Ze is ontzettend grappig. Echt een kleine doerak. Ze is de eerste die wist hoe ze uit de ren moest ontsnappen. De rest volgde daarna al snel. Ze zit vaak op heel grappige plekjes. Holly blijft samen met haar zusje Lola.

Amoralyn Falling For You:

Een paar foto's van de kittens, van de afgelopen weken:

We hebben mogelijk een lief Chihuahua reutje beschikbaar. Mio is ontzettend lief, zachtaardig en dol op knuffelen. Hij is gecastreerd en sindsdien hebben we helaas wat onrust in de groep.

Daarom hebben we besloten hem te laten gaan, als we het percecte gezin voor hem vinden. Mio staat links op onderstaande foto. Als we het perfecte huisje vinden zij hij eventueel samen met zijn vriendje Toby mogen verhuizen.

Hieronder foto's van kittens uit onze vorig nestjes. Klik op de foto om 'm te vergroten: