Met pensioen

Amoralyn Born to be Special

Sammie... Sammie is een zoon van Colonia en Dusty. Dit was een heel bijzondere combinatie voor me en Sammie wist ons al snel helemaal in te pakken. Wat is hij toch een prachtige kater. Zo ontzettend mooi gebouwd, maar bovenal zo ontzettend lief en zo makkelijk.

Sammie woont bij mijn oom en tante, we zien hem regelmatig en hij is altijd in voor heel veel knuffels. 

Gunbertus Colonia

Colonia, ons eerste Ragdoll meisje. Ze komt uit Zweden, heeft een mooie mix tussen Europese / Scandinavische en Amerikaanse lijnen en ze is óntzettend lief.

Colonia is de baas in huis, ze heeft natuurlijk overwicht. Ze hoeft maar naar de rest te kijken en ze weten dat ze iets deden dat ze niet hadden moeten doen. Klik hier of op haar foto om naar haar pagina te gaan.

Amoralyn Fire it Up

Ragville love at first sight

Amoralyn Cheeky Troublemaker

Lily is een dochter van Pandora en Sammie, uit Pandora's eerste nestje. Ik was helemaal niet van plan haar te houden, alleen haar zusje Isadora zou blijven.. maar dat liep toch anders.

Lily ontwikkelde zich zo mooi en wist ons allemaal al snel om haar pootjes te winden.

Lily heeft 1 nestje gehad en woont inmiddels samen met Charlie (een dochter van Amora) bij Gritt in Belige.

Amoralyn Charming Troublemaker

Isadora is een dochter van Pandora en Sammie. Dit was Sammie's eerste en enige nestje. We hadden twee dagen, totdat hij gecastreerd zou worden. Dus het was even spannend.. maar het lukte hem!

Pandora kreeg twee mooie meisjes. En al heel snel vielen we allemaal voor Isadora. Ze is heel lief, heel makkelijk en heeft naast Pandora en Sammie ook Dusty en Colonia in haar stamboom. Een heel speciaal meisje voor ons dus.

Klik hier of op haar foto om naar haar pagina toe te gaan.