Lily is een meisje uit het nestje van Pandora en Sammie. Dit was Sammie's eerste en enige nestje, hij is nu gecastreerd.

Lily heeft het ons heel moeilijk gemaakt; wat moesten we nou toch met haar? Moesten we haar houden? Of toch laten gaan?

We hebben besloten haar te houden. Lily is ontzettend lief, ze spint al zodra we alleen maar naar haar wijzen, ze volgt ons overal en ze likt ons het liefst helemaal af. Dit deed ze als een kitten van een paar weekjes oud al... en nog steeds. Onze haren, onze armen. Lily wordt mooier en mooier. Haar oogkleur wordt steeds donkerder. Ik ben heel benieuwd hoe Lily uit gaat groeien.

Ze doet haar stamboomnaam "Cheeky Troublemaker" eer aan. Lily is een echte deugniet, als het even kan probeert ze ons eten te stelen.. als dat niet mag, wacht ze net zo lang tot we even niet kijken. Ze gaat zich steeds beter gedragen... maar cheeky zal ze altijd blijven.

Lily woont nu bij Ryan en Indy, mijn lieve neefje en zijn vriendin. Ze woont daar samen met Nora (Amoralyn Especially For You).

We missen haar, maar Lily had het niet beter kunnen treffen; ze wordt overladen met knuffels en aandacht. Lily geniet van de rust daar en wij zijn blij, omdat Lily in ons fokprogramma blijft en we haar lijn dus voort kunnen blijven zetten.

Lily heeft inmiddels een nestje gehad en mag nu genieten van een leven zonder hormonen ❤️

Lily's ouders zijn Sammie (Amoralyn Born to be Special) en Pandora (Ragville Love at First Sight).
Klik hier voor haar stamboom

Testresultaten:
FIV/FeLV: negatief
HCM/PKD DNA: negatief
HCM/PKD/CIN echo: te jong om te testen