Onze katers

 

Dusty

Perla Dolls Viking

Dusty, onze knappe en bijzonder lieve blue bicolor kater.

Dusty is heel bijzonder voor ons. Hij is mijn allereerste Ragdoll.. en wat voor een. Nog altijd ben ik dol op hem, op zijn type en op zijn lijnen, maar bovenal; zijn karakter is echt fantastisch.

Zijn fokster Katerina zei, voordat hij naar me toe kwam, al tegen me: hij lijkt een soort emotionele intelligentie te hebben. Hij lijkt alles aan te voelen. En zo is dat echt. Dusty is heel gevoelig en zodra hij merkt dat je verdrietig bent, of gewoon je dag niet hebt, zal hij niet van je zij wijken.. net zo lang tot je, je beter voelt.

Dusty heeft een stamboom waar ik nog altijd verliefd op ben, met een heel mooie mix van Amerikaanse en Scandinavische lijnen.

Gandalf

Raggato Gandalf

Gandalf, onze lieve Gandalf.
Ik was eigenlijk op zoek naar een blue bicolor of blue mitted kater, maar toen was daar Gandalf. Zijn fokster Wioletta besloot hem te verkopen.. en ik kon mijn ogen niet van hem af houden. Wat een ontzettend mooie kater en ach, wat is Gandalf lief.

Hij heeft een heel schattige manier om, om aandacht te vragen. Hij gaat dan op zijn achterpootjes staan en zwaait met zijn voorpootjes. Hij doet dit als hij eten wil of als hij geaaid wil worden.

Gandalf is echt heel lief, er zit geen kwaad in. Hij is lief voor ons, voor onze dames en ook voor de kittens. Gandalf heeft een heel mooie stamboom met voornamelijk Amerikaanse lijnen achter zich.