Onze poezen

Amora

Methodius Love and Joy for Amoralyn

Amora, ons speciale blue point mitted meisje. Ze komt uit Bulgarije en heeft mooie Amerikaanse lijnen achter zich zitten. Amora is ontzettend lief, ze kan uren op schoot liggen en volgt ons altijd overal. Klik hier of op haar foto om naar haar eigen pagina te gaan.

Milou

Amoralyn Falling for You

Milou.. een heel speciaal meisje uit Amora's eerste nestje. Haar naam zegt het al: we vielen allemaal als een blok voor haar.

Wat was ze als jong kitten al prachtig; ze had een heel brede kop en ogen om in weg te dromen. Het duurde dan ook niet lang voordat we verliefd op haar werden.

Milou woont bij mijn ouders en we hopen, dat we in de toekomst kittens van haar mogen krijgen, die net zo lief en mooi zijn als zij zelf. Klik hier of op haar foto om naar haar eigen pagina te gaan.

Faya

Methodius Raya

Faya, ons eerste tortie meisje. Faya is geboren bij Amora's fokker en is uiteindelijk dankzij Anita bij mij komen wonen. Faya is een ontzettend mooi blauw tortie meisje.. en ze is ook echt ontzettend lief. Ze is prachtig, maar het is haar karakter dat de show steelt (en dat zegt iets). We kunnen niet wachten om te zien wat voor een mooie rode / creme en tortie kittens ze ons in de toekomst gaat geven. 

Ze heeft een prachtige stamboom, haar vader komt uit Amerika en op hem was ik al een aantal jaar verliefd. Om nu een dochter van hem te hebben is een droom die uitkomt.

Klik hier of op de foto om naar haar pagina te gaan.

Lucy

Amoralyn Eager to Win

Lucy, een dochter van Pandora en Bailey. Ze komt uit Pandora's tweede nestje en ze heeft heel mooie, voornamelijk Amerikaanse lijnen achter zich. We wisten al, dat we graag een meisje wilden houden uit dit nestje. Pandora kreeg drie meisjes, dus we hadden keus; wat een geluk. Lucy was degene die er uit sprong. Ze is heel mooi getekend, heeft een mooie oogkleur, is mooi gebouwd, maar is bovenal vooral ook heel erg lief!

Klik hier of op haar foto om naar haar pagina te gaan.