Methodius Love and Joy for Amoralyn 

Stamboomnaam: Methodius Love and Joy for Amoralyn

Roepnaam: Amora

Geboortedatum: 23-8-2018

Kleur: Blue point mitted 

Amora... ons mooie Blue Mitted meisje. Ze is geboren in Bulgarije. Haar fokster Antonia mailde me foto's van Amora en haar broertje One Million.. en vroeg me of ik in één van hen interesse had. Ik was op zoek naar een poesje en dus was de keus snel gemaakt. Al was het geen eenvoudige; haar broertje was ook echt pràchtig. Hij is uiteindelijk bij Antonia gebleven.. en uitgegroeid tot een prachtige, imposante kater.

Amora is een heel lief, knuffelig meisje. Bij haar fokster lag ze soms al uren op schoot te knuffelen. Dat doet ze nu nog steeds. Ze ligt heel graag op schoot en kan dat echt uren achter elkaar doen. Heel gezellig, maar soms niet handig.. want opstaan zit er dan echt even niet in.

Amora heeft een heel mooi profiel en prachtige donkerblauwe ogen. Ze is heel lang vrij klein gebleven en zag er ook lang uit als een kitten. Ze heeft echt de tijd nodig gehad om zich te ontwikkelen.. maar als ik haar nu zie: wauw! Haar vacht is prachtig, ze is steeds groter en breder geworden.. en het kitten-achtige is er nu toch echt vanaf.

Klik hier voor haar stamboom.

Amora heeft heel mooie Amerikaanse lijnen achter zich. We zijn erg blij en trots op haar!

Testresultaten:
FIV/FeLV: negatief
HCM/PKD DNA: negatief
HCM/PKD/CIN echo: negatief (2021)

Wij zijn verliefd op Amora en haar bijzondere karakter. Dat karakter en knuffelige heeft ze niet van een vreemde; haar moeder en oma waren ook zo. We hopen dan ook dat zij het weer door geeft aan haar toekomstige kittens.

Stamboom:

Amora's vader is    Methodius Hey Rey (Raggledazzle's Dumbo-of-Methodius x Bluegrasrags Emmy of Methodius)

Amora's moeder is Methodius Ximera (Blossom Muri Sage of Methodius x Catlana Love Story of Methodius)