Updates:

 

Juni 2020

Inmiddeks is Colonia bevallen van twee katertjes. Zowel Colonia als haar kittens maken het heel goed.

Amora is zes weken geleden gedekt. En heel voorzichtig durven we nu te hopen, dat ze wel eens drachtig zou kunnen zijn. Eindelijk, we kijken echt enorm uit naar haar kittens! 

Colonia's kittens zijn op dit moment besproken en van Amora zal er waarschijnlijk niets meer beschikbaar zijn.. maar e-mailen om te informeren -eventueel voor een volgend nestje- mag altijd!

01 april 2020

We zijn drie weken verder sinds de eerste dekking van Colonia.. het is nog vroeg en pril.. maar het is heel duidelijk: Colonia is drachtig!!

Nog zo'n zes weken te gaan... en dan mogen we hopelijk weer gezonde, lieve en mooie kittens verwelkomen!

16 maart 2021:

Inmiddels zijn Colonia en Amora weer thuis. Colonia is meerdere keren gedekt. We hopen over ongeveer 8 weken gezonde, mooie en lieve kittens van haar te verwelkomen.

Amora is wat lastiger te dekken. Ze rolt, ze draait zich op haar zij of ze gooit zichzelf met vier poten gestrekt op de grond. Amora is een ware circus artieste, haha.

Milo's eigenaar heeft haar twee keer zien rollen.. maar weet niet of dat vanwege de krolsheid was, of omdat ze misschien toch (ongezien) gedekt is.

Wij gaan in ieder geval duimen... we willen echt heel graag kleine Amora'tjes om hopelijk ook een mooi meisje van haar te kunnen houden.

09 maart 2021:

Vandaag zijn onze drie volwassen meisjes weer getest op HCM en PKD/CIN door middel van een echo. Alle drie zijn ze gezond verklaard. Er zijn geen aanwijzingen voor erfelijke ziekten. Hier zijn we natuurlijk heel blij mee.

Amora en Colonia zijn nu bij de kater... duimen maar voor mooie, lieve en gezonde kittens over 9 weken!