Updates:

 

4 September:

Pandora heeft 2 september vier kittens gekregen (drie bicolour en 1 mitted). Ze doet het super goed en is echt een geweldig moedertje. Ze is zo lief en zorgzaam.

Het zijn drie poesjes en een katertje. Alle drie de poesjes staan voorlopig onder evaluatie.

Trotse papa is Darlinlildolls Bailey. Wat een lieve, grote man is hij. Hij en Pandora deden het zo goed samen. Hij wist Pandora vrijwel meteen voor zich te winnen - en mij ook! Ik ben verliefd op Bailey!

Ik kan Leonie niet genoeg bedanken! Ben zo blij, dat haar mooie, lieve Bailey Pandora heeft mogen dekken.

Bailey en Pandora hebben allebei een heel lief en zacht karakter.. kan dus niet anders dan dat dit vier ontzettend lieve (en mooie) katjes gaan worden! 

En... inmiddels staat ook de komst van onze nieuwe kater vast. Hij komt half september bij ons wonen.. en hieronder alvast de eerste foto van deze mooie, grote man:

 

29 augustus

Nog maar een paar dagen en onze mooie, lieve jongeman komt bij ons wonen. We kunnen niet wachten om hem voor te stellen!

Hij is een prachtige, typische en grote seal bicolour kater, met een heel mooie oogkleur en een mooi profiel.

Colonia's kittens vliegen bijna uit - wat gaan we ze missen!

Maar, nieuwe kittens zijn in aantocht. We hoeven nog maar een paar daagjes te wachten op Pandora's kittens. Ze is ruim 1.3 kilo aangekomen en heeft een mooi, bol buiken. We voelen de kittens heel goed schoppen - zo bijzonder! Pandora slaapt iets meer, maar is verder nog helemaal zichzelf-  erg lief en aanhankelijk.. ze volgt ons overal.

We hopen in de komende maanden ook de eerste kittens van Isadora en Lily te verwelkomen. Ze zijn helemaal goedgekeurd en gezond bevonden.

Amora is inmiddels een paar keer gedekt, maar tot nu toe niet drachtig geworden.. we hopen dat onze nieuwe kater het voor elkaar krijgt haar te dekken en dat ze dan ook daadwerkelijk drachtig worden.

Een spannende tijd dus.. hopelijk hebben we over een paar dagen goed geboorte nieuws! 

Augustus 2021

Inmiddels zijn de kleintjes van Colonia alweer bijna 13 weken. Ze zijn volledig gevaccineerd en gechipt. Begin september worden ze gecastreerd en dan duurt het niet lang meer voordat ze uitvliegen.

Het zijn weer twee heel lieve, sociale en ondeugende kittens. We genieten enorm van ze!

Pandora is in de tussentijd gedekt... en drachtig!! Haar kittens zullen rond 1 september geboren worden. Een meisje van Pandora zal bij ons blijven wonen.

En... wij zullen de komende weken een nieuwe kater verwelkomen. Een mooie, grote jongeman, met een ontzettend mooie oogkleur.. een heel mooi type en een prachtig stamboom.

We zijn heel erg blij en trots, dat hij bij ons mag komen wonen! ❤️

Juni 2021

Inmiddeks is Colonia bevallen van twee katertjes. Zowel Colonia als haar kittens maken het heel goed.

Amora is zes weken geleden gedekt. En heel voorzichtig durven we nu te hopen, dat ze wel eens drachtig zou kunnen zijn. Eindelijk, we kijken echt enorm uit naar haar kittens! 

Colonia's kittens zijn op dit moment besproken en van Amora zal er waarschijnlijk niets meer beschikbaar zijn.. maar e-mailen om te informeren -eventueel voor een volgend nestje- mag altijd!

01 april 2021

We zijn drie weken verder sinds de eerste dekking van Colonia.. het is nog vroeg en pril.. maar het is heel duidelijk: Colonia is drachtig!!

Nog zo'n zes weken te gaan... en dan mogen we hopelijk weer gezonde, lieve en mooie kittens verwelkomen!

16 maart 2021:

Inmiddels zijn Colonia en Amora weer thuis. Colonia is meerdere keren gedekt. We hopen over ongeveer 8 weken gezonde, mooie en lieve kittens van haar te verwelkomen.

Amora is wat lastiger te dekken. Ze rolt, ze draait zich op haar zij of ze gooit zichzelf met vier poten gestrekt op de grond. Amora is een ware circus artieste, haha.

Milo's eigenaar heeft haar twee keer zien rollen.. maar weet niet of dat vanwege de krolsheid was, of omdat ze misschien toch (ongezien) gedekt is.

Wij gaan in ieder geval duimen... we willen echt heel graag kleine Amora'tjes om hopelijk ook een mooi meisje van haar te kunnen houden.

09 maart 2021:

Vandaag zijn onze drie volwassen meisjes weer getest op HCM en PKD/CIN door middel van een echo. Alle drie zijn ze gezond verklaard. Er zijn geen aanwijzingen voor erfelijke ziekten. Hier zijn we natuurlijk heel blij mee.

Amora en Colonia zijn nu bij de kater... duimen maar voor mooie, lieve en gezonde kittens over 9 weken!